iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

Aankoopbegeleiding woning

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

Het kopen van een huis heeft praktisch, financieel én emotioneel gezien een enorme impact op uw dagelijks leven.
 
Huis kopen zonder aankoopbegeleiding?

Gaat u een huis kopen zonder aankoopbegeleiding, dan loopt u het risico meer te betalen dan de woning op dat moment waard is. U kunt denken dat u een goede deal sluit, terwijl u in werkelijkheid geen overzicht heeft over het totale aanbod in een bepaalde prijsklasse in de door u gewenste regio. Daarnaast is het verstandig om iemand naast u te hebben die de spelregels en valkuilen kent. Want die zijn er.

Aankoopbegeleiding: dat levert wat op!

Is dat niet zonde van het geld? Inderdaad. Een huis kopen zonder aankoopbegeleiding kost u veel meer dan het u bespaart.   U wordt daarnaast behoed voor mogelijke valkuilen of verborgen gebreken. Dat betekent dat u geen financiële of juridische risico’s loopt bij het kopen van uw huis. Een geruststellend idee!

Uw persoonlijke aankoopbegeleider “Finantheek”

Finantheek is volledig onafhankelijk, behartigt alleen úw belangen en staat naast u om al uw vragen te beantwoorden. ‘

Huis kopen = maatwerk

Aankoopbegeleiding? Finantheek levert maatwerk. U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces, waarbij Finantheek ook de koopakte controleert en u begeleidt bij het tekenen, de eindinspectie en de overdracht van de woning. Wellicht heeft u interesse in nieuwbouw? Finantheek adviseert u graag!

Finantheek regelt!

Met Finantheek als uw persoonlijke aankoopbegeleider profiteert u niet alleen van onze ervaring en kennis, maar ook van zijn uitgebreide netwerk. U heeft een taxatie of bouwtechnische keuring nodig? Wilt u graag een betrouwbaar hypotheekadvies? Een offerte van de beste aannemer in de regio? Finantheek regelt het voor u.

Finantheek koopt!

Een huis kopen is zowel een rationele als een emotionele beslissing. Finantheek denkt daarom met u mee. Wij zijn betrokken en zeer gedreven in zijn aankoopbegeleiding. Uw woonwensen zijn voor ons een uitdaging. Daarbij is Finantheek een scherp en ervaren onderhandelaar. De juiste onderhandelingstechniek bespaart u als koper heel veel geld!

Uw droomhuis kopen

Veel mensen laten zich bij het kopen van een huis voornamelijk leiden door emoties en laten hierdoor bijvoorbeeld een financieel aantrekkelijke deal lopen, of betalen veel te veel voor hun ‘droomhuis’. Verliefd worden op een huis is prachtig, maar wat is de werkelijke waarde van de woning? Wat zijn de voorwaarden die aan de koop verbonden zijn? Zijn er geen verborgen gebreken?

Huis kopen: Finantheek begeleidt!

Hoe verliefd u ook op de woning bent, het is belangrijk om de essentiële zaken goed voor ogen te houden. Het is voor u als koper van belang om het koopproces niet te overhaasten, uw budget te bewaken en daarbij rekening te houden met eventueel gewenste aanpassingen aan de woning en de kosten die gemoeid zijn met het kopen van een huis. Finantheek begeleidt u gedurende het hele proces, van bezichtiging en taxatie tot eindinspectie en overdracht.

Finantheek onderhandelt!

Finantheek is scherp en resultaatgericht. Namens en in nauw overleg met u onderhandelt hij over de koopsom. Te laag bieden kan de verkoper irriteren, waardoor de onderhandelingen al in het eerste stadium vastlopen. Dit kan erg vervelend zijn wanneer u uw zinnen op een bepaald huis heeft gezet.

Huis kopen: de beste deal!

Finantheek weet hoe hij een scherp bod kan neerleggen, dat toch realistisch genoeg is om de verkoper te verleiden hierop in te gaan. Met Finantheek als uw onderhandelaar betaalt u gegarandeerd geen cent teveel voor uw droomhuis!

Finantheek  – Aankoopbegeleiding kost slecht € 495,–
Gratis kennismakingsgesprek

Maak ook kennis met Finantheek! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen, in welke fase van uw zoektocht u zich ook bevindt. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het kopen van uw huis!