iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

Lenen

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

 

Betaal niet teveel en leen verantwoord

Een lening afsluiten

Geld lenen kan verstandig en tegen de scherpste tarieven. De verschillen in tarieven en voorwaarden zijn groot. Wij kunnen u snel en goedkoop geld lenen tegen gunstige voorwaarden.

Afhankelijk van het bestedingsdoel van het geld kunnen wij u adviseren welke lening u het beste kunt afsluiten. Hierbij letten wij goed op de betaalbaarheid en de leenvorm die het beste bij u past.

Welke vormen van lenen zijn er?

Naast de kostbare leningen zoals rood staan en creditcards, zijn er ook leningen die naar verhouding goedkoop zijn. De meest aantrekkelijke leningen zijn doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. De leningen bevatten duidelijke betalingsafspraken en een eerlijke rente. Wenst u geld te lenen om uw huis te verbouwen? In dat geval is het meestal verstandiger om te kiezen voor een hypotheek .

Wat kost een lening per maand aan rente en aflossing?

De tarieven hangen onder andere af van de gekozen leenvorm, de hoogte van het te lenen bedrag en in sommige gevallen de looptijd. Ook zitten er grote verschillen tussen de diverse geldverstrekkers. Wij weten wat voor u de beste keuze is.

Afspraak maken voor een adviesgesprek

Via onderstaand contactformulier kunt u een afspraak met ons maken. U kunt ook mailen naar info@finantheek.nl of bellen: (0513) 62 42 61. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij samen de beste oplossing selecteren.

afbeelding