NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag wordt gehouden op zaterdag 30 september 2017.

Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De NVM Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

Bezoekers NVM Open Huizen dagen

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

U heeft uw droomhuis gevonden en u wilt weten of dit financieel haalbaar is, neem dan contact met ons dan kunnen wij u vertellen of u uw droomhuis kunt kopen. De kosten van dit gesprek is voor onze rekening.