iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

Onze werkwijze

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

Finantheek hypotheekadvies werkt volgens een uitgekiende methode, waarbij een kwalitatief hoogwaardig hypotheekadvies tegen lage kosten wordt aangeboden. Het advies- en afsluitproces verloopt bij ons via Skype of WhatsApp, volgens een vast en overzichtelijk stappenplan.  Deze methode levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Stap 1 Oriëntatie.

We informeren u over onze dienstverlening, zoals dit in ons dienstverleningsdocument is beschreven. U schetst  uw wensen en wij maken een inschatting betreffende de haalbaarheid van de bijbehorende financiering. Wij hebben hiervoor verschillende documenten nodig, waaronder een salarisstrook en een pensioenoverzicht. Dit oriëntatiegesprek is gratis.

Stap 2  Welke financiering past het best?

In dit adviesgesprek worden uw wensen en voorkeuren in detail besproken. Uw financiële situatie wordt zeer uitgebreid onder de loep genomen. We gaan samen uitzoeken welke hypotheekvorm het beste bij u past. Om het gehele proces zo soepel en vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij nu al aan u, die documenten te verzamelen, waarvan wij weten dat een geldverstrekker ze altijd nodig heeft.

Stap 3  Maatwerk .

Als we samen hebben vastgesteld welke hypotheek het beste aansluit bij uw wensen en prioriteiten, maken wij een uitgebreid en gedetailleerd Financieel Advies Rapport op. In dit rapport motiveren wij waarom dit advies optimaal van toepassing is op uw situatie.

Stap 4 Onafhankelijke bemiddeling.

Nadat wij dit rapport samen hebben besproken en u ermee instemt, vragen wij de rentevoorstel aan. Dit gebeurt nadat u een keuze heeft gedaan bij meer dan 45 hypotheekverstrekkers waarmee wij zaken doen. Hiermee bent u er van verzekerd dat de hypotheek wordt ondergebracht bij de geldverstrekker met de laagste rente en met passende voorwaarden.

Stap 5 Het rentevoorstel.

Het rentevoorstel nemen wij puntsgewijs met u door. Als alles duidelijk en conform de gemaakte afspraken en wensen is, ondertekent u het rentevoorstel. We controleren of alle gevraagde documenten zijn verstrekt en helpen u bij het verzamelen van de eventueel nog ontbrekende stukken.

Stap 6

Nadat de geldverstrekker uw ondertekende rentevoorstel goed heeft gekeurd krijgt u een definitieve offerte, na ondertekening van deze offerte zenden deze weer retour naar de geldverstrekker.

Stap 7  Op weg naar de notaris.

Wij begeleiden u bij al het regelwerk dat nog nodig is en houden voortdurend een vinger aan de pols, zodat uw hypotheekofferte zo snel mogelijk geaccepteerd wordt en u met een gerust hart naar de notaris kunt.