iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

Overlijdensrisico

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Is een verzekering die de financiële risico’s afdekt van overlijden. Deze wordt afgesloten voor een bepaalde looptijd. Een lange looptijd is vaak een stuk goedkoper. Overlijd je bij een overlijdensrisicoverzekering voor de einddatum, dan keer de verzekeraar een bedrag uit aan de nabestaande. Het bedrag heb je bepaald op het moment van afsluiten. Hoe hoger de uitkering hoe hoger de maandpremie. Wilt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten of oversluiten en wilt u verzekerd zijn van de beste voorwaarden en de allerlaagste premie, vraag dan eerst een kosteloos adviesgesprek aan bij de Finantheek telefoon 0513-624261 of per email

Overlijdensrisicoverzekering hypotheek

Er zijn tegenwoordig veel hypotheken die aan verbetering toe zijn. Dat zijn vaak de hypotheekvormen waar een overlijdensrisicoverzekering aan vast zit. Mocht u zo een hypotheek hebben, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Er zijn namelijk nieuwe vormen die heel veel voordelen kunnen realiseren. Voorbeelden van hypotheken die vaak verbeterd kunnen worden:

Aflossingsvrije hypotheek

Beleggingshypotheek

Kapitaalverzekering Eigen woning

Levenhypotheek

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten of oversluiten

Wij zijn voorstander van de losse overlijdensrisicoverzekering. Het is een prachtig product om je gezin mee te beschermen. Gekoppelde overlijdensrisicoverzekeringen aan de hypotheek zien wij net wat anders. Maar mocht u een overlijdensrisicoverzekering willen afsluiten, dan brengen wij graag een offerte uit. Ook op lopende polissen kunnen wij vaak een hoop betekenen.

Met grote regelmaat kunnen wij de maandpremie verlagen, dit kan u al gauw 50% tot 70% premievoordeel geven. Ook zullen wij kritisch kijken naar de poliskosten en voorwaarden, want Finantheek werkt volledig provisieloos, “

Vormen overlijdensrisicoverzekering

Er zijn meerdere overlijdensrisicoverzekeringen:

Overlijdensrisicoverzekering met annuïtair dalend kapitaal – De uitkering zal ongeveer gelijk zijn aan het verschil tussen het opgebouwde vermogen, en de hypotheekschuld. Omdat je aan het aflossen bent op de woning, en het vermogen daarmee stijgt, wordt het bedrag wat je nodig hebt voor de aflossing steeds kleiner. Een handige optie in combinatie met een belegging – spaar of annuïteitenhypotheek.

Overlijdensrisicoverzekering met gelijkblijvend kapitaal – De uitkering zal altijd gelijk blijven aan het verzekerde kapitaal. Een zeer geschikte vorm om nabestaande verzorgt achter te laten. Wat is een overlijdensrisicoverzekering en waar dient die voor? Hij is er om de nabestaande te beschermen. Er is niets vervelender dan je eigen woning uit moeten!

Overlijdensrisicoverzekering met lineair dalen kapitaal – Het verzekerde bedrag zal elk jaar geleidelijk afnemen. Deze wordt vaak afgesloten bij een lineaire hypotheek.