iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

particulier

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

Advies over particulierenverzekeringen

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel? Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn is een advies van Finantheek beslist nodig.

Vijf stappen naar een goed advies

1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?
2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?
4. Welke oplossing is voor u het best?
5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig

Finantheek werkt samen met de meeste verzekeraars van Nederland, wij beschikken over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die het best past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig. Omdat wij geen provisies ontvangen van de verzekeraars, staat uw belang altijd centraal bij ons. Bij Finantheek bent u verzekerd van de beste verzekeringen met de laagste premies

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen.
Als uw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij van de Finantheek kennen uw specifieke situatie en kunnen u daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.

Wij geven u een deskundig advies over de onderstaande particulieren verzekeringen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Annuleringsverzekering

Autoverzekering

Bromfietsverzekering

Bruiloftverzekering

Caravanverzekering

Fietsverzekering

Glasverzekering

Huisdierenverzekering

Inboedelverzekering

Kampeerautoverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Mobiele apparatuurverzekering

Motorverzekering

Ongevallenverzekering

Opstalverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Pakketverzekering

Pleziervaartuigverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Reisverzekering

Studentenverzekeringen

Uitvaartverzekering

Woonlastenverzekering

Wilt u over verzekeringen meer weten wat Finantheek voor u kan betekenen neem dat telefonisch 0513-624261 of per email contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.