iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

SEH – EFA

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

 

 

Bij de grootste uitgave van leven gaat u niet over één nacht ijs. Die bespreekt u met een hypotheekspecialist: de Erkend Hypotheekadviseur. Hij helpt u niet alleen om uw nieuwe huis te financieren, maar geeft u in elke levensfase inzicht in uw financiële mogelijkheden en helpt u bijsturen. Bijvoorbeeld als u uw hypotheek wilt oversluiten, of als u terugvalt in inkomen. De Erkend Hypotheekadviseur is gebonden aan strenge regels en zijn kennis is altijd up-to-date. Hij is onafhankelijk en stelt uw belangen en wensen altijd voorop.

Daarom kiest u een Erkend Hypotheek Adviseur (SEH) – Erkend Financieel Adviseur (EFA)

1. Gespecialiseerd in de financiering en betaalbaarheid van uw woning Uw adviseur helpt u om uw nieuwe huis te financieren. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en is uitstekend op de hoogte van alle wet- en regelgeving en de mogelijkheden die deze u biedt.

2. Kijkt verder dan uw hypotheek Uw adviseur staat voor u klaar in elke levensfase. Ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wilt oversluiten, of als u terugvalt in inkomen.

3. Bewezen deskundig en altijd up-to-date Erkend Hypotheek Adviseur – Erkend Financieel Adviseur is een keurmerk. Om dit te houden moet uw adviseur: – zich aan strenge regels houden – wettelijk verplichte diploma’s hebben – zich continu bij laten scholen

4. Integer en persoonlijk financieel advies Het gaat uw adviseur niet om de verkoop van een financieel product maar om úw wensen en belangen.

5. Creëert overzicht in uw financiële mogelijkheden Uw adviseur helpt u om uw financiële situatie in kaart te brengen. Hij zorgt voor overzicht en inzicht. En helpt u bij het maken van uw financiële keuzes.

6. Eerlijk over kosten Uw adviseur maakt vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen. Een oriënterend gesprek is doorgaans gratis en verplicht u tot niets.

7. U weet precies wat u kunt verwachten U krijgt vooraf een Dienstverleningsdocument waarin precies staat wat uw adviseur voor u gaat doen.

8. Vinger aan de pols Uw situatie, wensen en voorkeuren veranderen in de loop van de tijd. Uw adviseur adviseert en helpt u bijsturen.

9. Houdt zich aan de beroepscode voor Erkend Hypotheek Adviseurs – Erkend Financieel Adviseur. De Erkend Hypotheek Adviseur – Erkend Financieel Adviseur heeft een beroepscode. Dit betekent onder meer dat hij altijd juiste en volledige informatie geeft en dat hij uw gegevens geheimhoudt.

Meer weten over de SEH hypotheekadviseur EFA financieel adviseur, neem dan contact op met het team van de Finantheek: tel.: 0513 -624261 – 0611001035 of email ons