iepenlaan 3, 8441BT Heerenveen
0513-624261 of 0611001035 altijd bereikbaar)
info@finantheek.nl

Doorstromers krijgen makkelijker hypotheek

Finantheek "Voordelig in hypotheken"

Doorstromers op de huizenmarkt krijgen steeds makkelijker een hypotheek. Hypotheekaanbieders geven een hogere overbruggingsfinanciering nu de huizenprijzen stijgen en de risico’s laag zijn.

 

Overbruggingskrediet

Mensen die al een woning hebben gebruiken vaak een overbruggingskrediet om zo de overwaarde van hun huis te kunnen gebruiken bij de aankoop van een nieuwe woning. Als de huidige woning nog niet is verkocht, kan dat bij verschillende aanbieders nu makkelijker. ,,Het kan in de huidige markt ook praktisch zijn om eerst een nieuwe woning te kopen en dan pas te verkopen. Daarmee voorkom je dat je zonder woning komt te zitten.”

Hagedoorn denkt dat de trend het voor doorstromers makkelijker maakt om te verhuizen. Daardoor zouden ook iets meer woningen voor starters beschikbaar kunnen komen. ,,Maar feit blijft dat er een tekort aan woningen is in sommige gebieden.”

 

Maak een afspraak met ons dan kunnen wij u volledig informeren wat voor u de mogelijkheden zijn, “de kosten van deze afspraak is voor onze rekening”

Wij respecteren jouw privacy

Team Finantheek

Voordelig, transparant en persoonlijkadvies