zonnepanelen

 

Het kopen van een woning is bij uitstek het moment om zonnepanelen te plaatsen. Het hoort inmiddels bij je huis. De combinatie hypotheek en zonnepanelen biedt veel voordelen. Hypotheek en zonnepanelen een uitstekende combinatie.

Minder eigen geld:

Elk jaar kunnen we minder lenen op onderpand. Dit om de consument te beschermen tegen over creditering. In 2017 is de maximale nog maar 101% van de woningwaarde. Echter wanneer je zonnepanelen wilt aanschaffen gaat de woningwaarde met minimaal 70% van de aanschaf van het zonnesysteem omhoog en mag je daar bovenop het zonnesysteem meefinancieren tot 106%. Waarom mag dit? Dankzij zonnepanelen heeft u minder energielasten en kunt u beter aan uw hypotheekverplichtingen voldoen. Bijkomend voordeel: u heeft tot wel € 6.000,- minder eigen geld nodig voor de aankoop van uw woning.

 

 

Lagere maandlasten 

Doordat de energiebesparing ruimschoots opweegt tegen de extra financieringslast, heeft u lagere maandlasten. Dit kan wel oplopen tot een besparing van ruim € 70,- per maand. Deze besparing zal in de komende jaren alleen maar hoger worden, doordat de energieprijzen blijven stijgen. Met zonnepanelen heeft u daar geen last meer van!

Voor meer informatie over zonnepanelen en hypotheekmogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze speciale website www.zonnepanelenhypotheek.eu

Voor meer vragen over de hypotheekmogelijkheden  kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier